Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/0/e/0efde680-0813-4dc2-8ac1-5e6fd92260c7/svetenergii.sk/web/wp-includes/media.php on line 1204

Čo zohľadniť pri kúpe termodynamického systému?

Dôležité je zohľadniť, koľko ľudí bude v dome bývať, resp. Používať teplú vodu. Podľa tejto informácie navrhujeme systém. Vždy je dobré, aby sa rátalo s 50l teplej vody na jednu osobu na jeden deň. Nič sa nestane ak si vyberiete jednotku s 200 l zásobníkom a príde ku Vám návšteva na celý týždeň. Stačí len prispôsobiť chod jednotky na boost funkciu a zariadenie sa postará o ohriatie požadovaného obsahu vody.

Pri navrhovaní umiestnenia panelu je dobré myslieť na to, aby bol panel vystavený solárnemu žiareniu čo najviac. Panely by mali byť čo najbližšie ku zásobníku. Pri týchto systémoch platí, čím kratšia vzdialenosť medených rozvodov, tým vyšší výkon zariadenia.

SPOĽAHLIVÁ ZNAČKA
Sme exkluzívnym dodávateľom termodynamických systémov značky ENERGIE. ENERGIE vlastní patent na tieto produkty a je svetový líder vo výrobe termodynamických solárnych panelov. ENERGIE sa predáva vo viac ako 29 krajinách na štyroch kontinentoch.

NOVÁ GENERÁCIA SOLÁRNYCH SYSTÉMOV – VYSOKÁ ÚSPORA
Nová generácia solárnych panelov neobsahuje sklo alebo iný krehký materiál. Sú vysoko odolné voči poveternostným podmienkam, vďaka čomu má systém životnosť viac ako 15 rokov a solárne panely viac ako 25 rokov.

RÝCHLA INŠTALÁCIA
Autorizovaná inštalácia systému na teplú úžitkovú vodu trvá jeden, až dva dni (záleží na umiestnení panelov a iných zariadení) takže obmedzenie dodávky je zminimalizované na krátku dobu.