Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/0/e/0efde680-0813-4dc2-8ac1-5e6fd92260c7/svetenergii.sk/web/wp-includes/media.php on line 1204

Zubadan vs. Power Inverter

Zubadan

Vonkajšia jednotka Zubadan je najvhodnejšia jednotka pre naše podmienky na Slovensku. Jednotky ORCA s vonkajšou jednotkou Mitsubishi Zubadan zvládnu vykurovať aj pri extrémnych teplotách až     -28°C. Vďaka svojej technológií priameho vstrekovania chladiva do kompresoru funguje bez záložného zdroja do -15°C. ORCA jednotky so Zubadan jednotkou sú vhodné pre vykurovanie domov, ktoré majú radiátorovú sústavu. Respektíve majú kombináciu podlahového vykurovania a radiátorového vykurovania. Pri týchto jednotkách je možnosť aj vyrábať chlad na chladenie priestoru, čiže nie sú potrebné ďalšie zariadenia ako klimatizačné jednotky. Zubadan vykuruje až do 65°C.

 

Power Inverter

ORCA s vonkajšou jednotkou Power Inverter sú vhodné pre moderné novostavby, ktoré majú nízke tepelné straty. Zariadenia sú myslené pre pasívne domy. Jednotky fungujú na 100% do 2°C a do -15°C strácajú iba 15% z výkonu. Napriek tomu ORCA zariadenie zvládne aj teploty do -20°C vďaka zabudovanému elektrickému ohrevu. Zariadenie je vhodné iba pre podlahové vykurovanie, alebo stropné vykurovanie.