Állami támogatás

Az állami támogatás és a „Zelená domácnostiam” megnevezésű támogatás elnyerése a következő képen működik:


Ön, mint ügyfél saját maga kiválasztja, milyen berendezéseket szeretne vásárolni. Ezt követően megtalálja azt a céget, amely árajánlatot készít az Ön számára. Amennyiben ez megvan, szükséges beregisztrálni az utalványt, aláírni a szerződést, és így egyszerűen és gyorsan elintézte az államilag támogatott beszerelést, amellyel pénzt takarít meg és védi a környezetet. Sajnos, ez nem olyan egyszerű, mint aminek elsőre látszik.


Mi viszont segítünk Önnek minden egyes lépésben, hogy megszerezhesse az állami támogatást!

Minden egységet az ügyfél hőszükségletei alapján kell megtervezni. Ha az ügyfél egy fiatal család (4 személy) és modern anyagokból készült újépítésű házban lakik, akkor teljesen más egységet tervezünk a számára, mint egy régebbi hőszigetelt családi házban élő, gyermekek nélküli család számára. Egy csomó tényező van, amelyet figyelembe kell venni, főleg a fűtési rendszer. Azután, hogy segítünk az ügyfélnek kiválasztani az egységet, találnia kell egy tanúsítvánnyal rendelkező céget, amely majd telepíti a rendszert – a berendezések leszállításától, egészen a berendezés beüzemeléséig. Az IMAR SK tanúsítvánnyal rendelkezik hőszivattyúk, szolár rendszerek és fotóvoltaikus berendezések telepítésére. A Rimaszombati és Losonci járásban, valamint a közelben nincs olyan cég, amely hasonló tevékenységgel foglalkozna.

Amennyiben az ügyfél a SIEA-tól szeretne támogatást kapni, úgy a beszerelést egy tanúsítvánnyal rendelkező cégnek kell elvégeznie. A berendezés és a cég kiválasztása után, az ügyfélnek ki kell tölteni egy online űrlapot, amely a zelenadomacnostiam.sk honlapon található, és ezen űrlap alapján lesz megküldve a szerződés és az utalvány. Segítünk Önnek a támogatás lebonyolításában a kezdetektől egészen végig. További információkat szívesen nyújtunk személyes megbeszélés alkalmával. Kidolgozunk az Ön számára egy árajánlatot, amely magában foglalja az összes munkálatot a beszereléshez. Néhány konkurens ajánlat nem tartalmazza az összes szükséges műveletet, mint például a külső fal átfúrása, csatlakozás a létező fűtési rendszerre, a külső egység alatti felület elrendezése, stb., ezért fontos, hogy Ön, mint ügyfél, áttanulmányozza az összes árajánlatot és berendezést.
Több információt a támogatásról itt találhatnak.

Amennyiben kérdései merülnek fel, ne habozzon értesíteni. Munkatársaink készségesen segítenek és mindent elmagyaráznak.


Az Ön neve (kötelező)
Az Ön Email címe (kötelező)

Tárgy

Az Ön üzenete