Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/0/e/0efde680-0813-4dc2-8ac1-5e6fd92260c7/svetenergii.sk/web/wp-includes/media.php on line 1204

ORCA

A Szlovén ORCA márka hőszivattyúk gyártásával és eladásával foglalkozik. Termékeik a legjobb minőségű anyagokból készülnek, és nagy sikert aratnak az Európai piacon, főleg Ausztriában, Németországban, Spanyolországban és Angliában, és most elhoztuk az Ön számára a Szlovák piacra is. A legnagyobb előnyük a minőség és az ár.

Termék

Az ORCA hőszivattyúk alkalmasak a házak egész éves fűtésére és egy időben a használati melegvíz (HMV) melegítésére is. Ezen berendezés hőszivattyúként működik egészen -15°C-ig, tehát a mi időjárási körülményeink között, nincs szükség tartalékforrásra. Abban az esetben, ha a hőmérséklet -15°C alá csökken, az ORCA hőszivattyúk működését a beépített tartalékforrás biztosítja.
Itt az úgynevezett SPLIT hőszivattyúról van szó, amely azt jelenti, hogy a termék külső és belső egységgel is rendelkezik. A belső egység tartalmazza a vezérlést és a lemezes hőcserélőt. Ennek a bekötésnek köszönhetően, nincs szükség fagyálló folyadékot használni a fűtőrendszerben.
Külső egységként Mitsubishi Zubadan egységet használunk, amely az egyik legjobb minőségű külső egység. A belső egység érintőpanellal van felszerelve, amely az internetre van csatlakozva, és így lehetőség nyílik mobiltelefon vagy számítógép által irányítani.

Otthona melegének szabályozása a fotelből, irodából vagy akár a strandról.

Tudja, hogy hamarabb ér haza a munkából? Semmiképpen sem szeretne hazaérkezni a hideg, vagy túlfűtött lakásba. A modern szabályozás, amely Cloud-ot használ, lehetővé teszi, az Ön ORCA hőszivattyújának beállítását megváltoztatni számítógép, tablet vagy okostelefon segítségével. Egyszerű és intuitív felhasználói felületnek köszönhetően, néhány pillanat alatt be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet. Az egyszerűség kedvéért minden berendezésen van egy színes érintőképernyő, amelyen ugyanazok az adatok szerepelnek, és ugyanúgy vezérelheti, mint az ön alkalmazásán keresztül. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy újabb rendszert megtanulni.“

Szeretné tudni, hogy mennyibe fog ez Önnek kerülni?

Ár megjelenítése

Az ORCA mono egységek árai már bruttó 7 300€-tól. Az ORCA hőszivattyúk állami támogatása elérheti akár az 3 700€-t is. Az ORCA egységek a HMV melegítésére akár bruttó 1 600€-tól elérhetők.

Bővebb információért lépjen kapcsolatba velünk

Szeretnék többet megtudni.
  • AZ ORCA HŐSZIVATTYÚ FŐ ELŐNYE A FÜGGETLENSÉG ÉS A MÁR BEÉPÍTETT MÁSODLAGOS MELEGÍTÉS
  • AZ ORCA HŐSZIVATTYÚK A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLNEK
  • ALKALMASAK AZ ÖN HÁZÁNAK EGÉSZ ÉVES FŰTÉSÉRE ÉS EGYIDEJŰLEG A HASZNÁLATI MELEGVÍZ (HMV) MELEGÍTÉSÉRE IS
  • MINIMÁLIS KARBANTARTÁSI IGÉNYEK
  • GYORS BESZERELÉS, MAXIMÁLISAN 3 NAP
  • EZ EGY SPLIT FAJTÁJŰ HŐSZIVATTYÚ
  • A TERMÉK KÜLSŐ ÉS BELSŐ EGYSÉGGEL RENDELKEZIK
  • JÓVÁHAGYVA A SIEA ÜGYNÖKSÉG ÁLTAL, MINT OLYAN HŐSZIVATTYÚ, AMELY MEGFELEL AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁS KRITÉRIUMAINAK

Ez a hőszivattyú -15°C fokig működik. Még -15°C foknál is, 100%-osan úgy működik, mint egy hőszivattyú, a hűtőközeg nyomás alatti fecskendezésének köszönhetően egyenesen a kompresszorba. Hasonló a folyamat, mint a gépkocsiknál a közvetlen befecskendezés. A többi hőszivattyú, ilyen berendezés nélkül nem képes 100%-os teljesítményt nyújtani. Ez azt jelenti, hogy a mi hőmérsékleti viszonyaink között használt hőszivattyúk esetén, szükséges egy másik fűtési rendszerrel is rendelkeznünk, amely alacsony hőmérséklet esetén helyettesíti a hőszivattyút. Szükséges, hogy ez a két rendszer össze legyen kötve és a vezérlésük ki tudja választani, melyik rendszer mikor működjön. Az ORCA hőszivattyú egész évben képes önállóan működni, és amennyiben a külső hőmérséklet -15°C alá csökken, bekapcsolódnak az elektromos fűtőbetétek, amelyek a berendezés részei, tehát nincs szükség tartalék rendszer használatára, mert már minden egyben van. Tehát az az ORCA hőszivattyúk fő előnye, hogy a függetlenek és a másodlagos fűtés már be van építve ebbe a rendszerbe.
A másik előnye a gyors beszerelés. A berendezés beszereléséhez maximálisan három nap szükséges. El kell helyezni a külső egységet, bebiztosítani számára a szilárd talajt és a kondenzvíz elvezetését. A belső egység a falra akasztható, és amennyiben az ügyfél beépített vízmelegítéssel rendelkező egységet rendelt, úgy azt bárhová elhelyezhetjük. A belső egység nem ad ki semmilyen hangot, tehát nyugodtan a konyhában is elhelyezhetjük. Ez a berendezés a SIEA ügynökség által jóvá van hagyva, mint hőszivattyú, amely megfelel az állami támogatás kritériumainak. Ez azt jelenti, hogy nagyobb a COP értéke A2/W35-nél mint 3,3 az EN 14511 szerint.

ORCA TUV

Amennyiben kérdései merülnek fel, ne habozzon értesíteni. Munkatársaink készségesen segítenek és mindent elmagyaráznak.


Az Ön neve (kötelező)
Az Ön Email címe (kötelező)

Tárgy

Az Ön üzenete