Gondolunk az Ön lakásának kényelmére

A társaság története

Az energiák világa

Az Energiák Világa, az I.MAR társaság részlege, amelyet 2012-ben alapítottak. Az ENERGIE márka termodinamikus szolár paneleinek és az ORCA társaság hőszivattyúinak forgalmazásával és összeszerelésével foglalkozik. Feladatunk a szlovák piac számára új technológiát nyújtani, amely fokozza otthona kényelmét, és jelentős mértékben csökkenti költségeit. Az ügyfeleink számára a megújuló energiáknak köszönhetően, olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek hosszú távon csökkentik kiadásait, így több pénz marad az ügyfeleink pénztárcájában.

Az I.MAR cég története, amely lakóépületek felújításával és nyílászárók cseréjével foglalkozik, a 2003-mas évben kezdődött. 2010-ben sikeresen fejlesztette szolgáltatásainak, és termékeinek portfólióját, amelynek köszönhetően ma már a lakóépületek komplett felújítását nyújtja, a padlótól a tetőig.


Miért válassza az Energiák világát?

MEGBÍZHATÓ MÁRKA

Az ENERGIE márka termodinamikus paneljeinek és az ORCA hőszivattyúinak a kizárólagos forgalmazói vagyunk. Az ENERGIE társaság ezekre a termékekre saját szabadalommal rendelkezik és világelső a termodinamikus napkollektor panelek gyártásában. Az ENERGIE termékeit négy kontinens, több mint 29 országában forgalmazza. Az ORCA márkájú hőszivattyúk pedig alkalmasak a házak egész éves fűtésére és egyidejűleg a használati melegvíz (HMV) előállítására.

MAGAS MEGTAKARÍTÁS

Az újgenerációs szolár panelek nem tartalmaznak üveget vagy más törékeny anyagot. A panelek az alacsony súly mellett (8 kg) kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, ennek köszönhetően a rendszer hosszú élettartammal rendelkezik, amely több mint 15 év. A hőszivattyúk akár -15°C-ig is képesek dolgozni, tehát a mi körülményeink mellett, nincs szükség tartalék áramforrásra. Amennyiben a hőmérséklet -15°C alá csökken, az ORCA hőszivattyúk a beépített tartalék áramforrásnak köszönhetően biztosítják a zavartalan működést.

A TELEPÍTÉS SZEMÉLYRESZABHATÓSÁGA

A termodinamikus panel telepíthető tetőkre, egyenes felületekre, illetve épületek homlokzatára. Amennyiben az általunk megbízott szerelők telepítik a használati melegvíz rendszert, ez egy vagy két napot vesz igénybe, tehát a vízellátás csak rövid ideig szünetel. A hőszivattyúk telepítése szintén rövid időt vesz igénybe, maximálisan három napig tart. Szükséges elhelyezni a külső és belső egységet, amelyet a falra kell akasztani. Az olyan egységet, amelyben beépített vízmelegítés van, bárhová helyezhetjük.

AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁST ELINTÉZZÜK ÖN HELYETT

A társaságunk segítséget nyújt Önnek az állami támogatás megszerzésében. További felvilágosítást kérésre nyújtunk. Kidolgozunk egy árajánlatot az Ön számára, amely tartalmazni fogja a telepítés összes munkálatait. Fontos hangsúlyozni, hogy néhány konkurens ajánlat nem tartalmazza az összes szükséges műveletet, mint például a külső fal átfúrása, csatlakozás a létező fűtési rendszerre, stb… Ezért fontos, hogy áttanulmányozza az összes árajánlatot és berendezést.


Tanúsítványok

 

Amennyiben kérdései merülnek fel, ne habozzon értesíteni. Munkatársaink készségesen segítenek és mindent elmagyaráznak.


Az Ön neve (kötelező)
Az Ön Email címe (kötelező)

Tárgy

Az Ön üzenete