Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/0/e/0efde680-0813-4dc2-8ac1-5e6fd92260c7/svetenergii.sk/web/wp-includes/media.php on line 1204

Zubadan vs. Power Inverter

Zubadan

A Zubadan külső egység a legjobb megoldás a Szlovákiában uralkodó időjárási feltételekhez. Az ORCA egységek külső Mitsubishi Zubadan egységgel képesek fűteni extrém hőmérsékletek mellett is, egészen -28°C-ig. A saját, kompresszorba való közvetlen hűtőközeg befecskendezés technológiának köszönhetően, tartalék áramforrás nélkül is működik, egészen -15°C-ig. Az ORCA egységek együttesen a Zubadan egységgel alkalmasak a házak fűtésére, amelyek radiátor rendszerrel vannak felszerelve, illetve kombinált fűtés rendszerrel, tehát padlófűtéssel és radiátorfűtéssel. Ezeknél az egységeknél lehetőség nyílik a helység hűtésére is, tehát nincs szükség más légkondicionáló egységekre. A Zubadan akár 65°C-ig is fűt.

 

Power Inverter

Az ORCA egység külső Power Inverter egységgel ideális a modern újépületek számára, amelyeknek alacsony a hővesztesége. A berendezés a passzív házak számára van kifejlesztve. Az egységek 100%-on működnek 2°C-ig, és -15°C-ig is a teljesítményük csak 15%-al csökken. Ennek ellenére az ORCA berendezés megbirkózik a -20°C-os hőmérsékletekkel is, a beépített elektromos melegítésnek köszönhetően. A berendezés csak padló- vagy mennyezetfűtésre alkalmas.