Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/0/e/0efde680-0813-4dc2-8ac1-5e6fd92260c7/svetenergii.sk/web/wp-includes/media.php on line 1204

Mit kell mérlegelni termodinamikus rendszer vásárlásánál?

Fontos mérlegelni, hogy hány személy fog a házban lakni, illetve hány személy fogja használni a melegvizet. Ezen információk alapján tervezzük meg az Ön számára a rendszert. Ajánlatos, egy személy részére egy napra 50 liter melegvizet számolni. Nem gond, amennyiben az egységet 200 l-es tartállyal választják, és vendégek érkeznek egész hétre. Elegendő csak az egység működését a boost funkcióra állítani és a berendezés gondoskodik a kívánt mennyiségű víz felfűtéséről.

A panelek elhelyezésének tervezésénél gondolni kell arra is, hogy a panel minél jobban ki legyen téve a napsugárzásnak. A paneleket minél közelebb kell elhelyezni a tartályhoz. Ezeknél a rendszereknél érvényes az, hogy minél kisebb a rézcsövek hossza, annál nagyobb a rendszer teljesítménye.

MEGBÍZHATÓ MÁRKA
Az ENERGIE márka termodinamikus paneljeinek a kizárólagos forgalmazói vagyunk. Az ENERGIE társaság ezekre a termékekre saját szabadalommal rendelkezik és világelső a termodinamikus napkollektor panelek gyártásában. Az ENERGIE termékeit négy kontinens, több mint 29 országában forgalmazza.

A NAPKOLEKTOR RENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA – MAGAS MEGTAKARÍTÁS
Az újgenerációs napkollektor panelek nem tartalmaznak üveget vagy más törékeny anyagot. Ellenállók az időjárás viszontagságaival szemben, amelynek köszönhetően a rendszerünk élettartama több, mint 15 év, és a napkollektor paneleké pedig több, mint 25 év.

GYORS TELEPÍTÉS
Amennyiben az általunk megbízott szerelők telepítik a használati melegvíz rendszert, ez egy vagy két napot vesz igénybe (a panelek elhelyezésétől és egyéb berendezésektől függően), tehát a vízellátás csak rövid ideig szünetel.