Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/0/e/0efde680-0813-4dc2-8ac1-5e6fd92260c7/svetenergii.sk/web/wp-includes/media.php on line 1204

4 indok, hogy miért fektessen a termodinamikus rendszerekbe

A kiadások és pénz megtakarítása
A termodinamikus szolár rendszerek az Ön háztartásában pénzt takarítanak meg a melegvíz előállításakor. Ezen rendszerek a környezet hőjét és egyidejűleg a napsugárzást használják fel. Ezen energianyereségnek köszönhetően egész évben hatékonyan működnek.

A hő előállításának magas hatékonysága
A környezetből és a napsugarakból nyert hő kombinációjának köszönhetően a berendezések magas hatékonysági tényezőket érnek el. Az egész évi átlagos felhasznált elektromos energia 1000 l víz felmelegítésére, tehát 8°C-ról 52°C-ra, csak 27 kWh. A 0,13 €/kWh elektromos áram árával számolva 1000 l vizet 3,51€-ért melegíthetünk fel.

Gyors telepítés és minimális karbantartás
Kis berendezések telepítése a háztartásokba csak egy napot vesz igénybe. A telepítés napján a panelt elhelyezzük a kiválasztott helyre és rákötjük a tartályra. Az Energie rendszerek nem igényelnek karbantartást. A telepítéskor beállítódnak a szükséges paraméterek és ezután már nincs más dolga. A berendezések a saját vezérlésük által működnek.

Környezetvédelem
Az Energie berendezések, egy új fajta modern hűtőközeget tartalmaznak, amelyek a hőt állítják elő. Az ilyen hűtőközegek élettartama nincs időben korlátozva és a zárt rendszerben nincs szükség a hűtőközeg cseréjére.